Είναι γνωστή Ελληνίδα που επιστρέφει στην τηλεόραση με ταξιδιωτική εκπομπή, με επιφανείς Έλληνες της άλλης άκρης του Ατλαντικού.

Την τηλεοπτική της επιστροφή φαίνεται πως ετοιμάζει έπειτα από εννέα χρόνια απουσίας μια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Ο λόγος για την Μάγια Τσόκλη η οποία δημιούργησε «σχολή» στις ταξιδιωτικές εκπομπές στην Ελλάδα και στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ γενικότερα σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Γιώργο Σκρομπόλα.

Η Μάγια Τσόκλη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τις εκπομπές Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα (1998 – 2004) και Ταξιδεύοντας με την Μάγια Τσόκλη (2004 – 2013). Το φθινόπωρο του 2022 έρχεται ξανά στις οθόνες μας με νέο κόνσεπτ.

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η νέα εκπομπή θα έχει τίτλο: «Το ελληνικό δαιμόνιο» και θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τον επόμενο Σεπτέμβρη – Οκτώβρη.

Μάγια Τσόκλη

Το περιεχόμενο της εκπομπής έχει να κάνει με Έλληνες που διαπρέπουν στην τεχνολογία, τον πολιτισμό, τις επιχειρήσεις και στην πολιτική στις ΗΠΑ.

Σκηνοθέτης της εκπομπής θα είναι ο Χρόνης Πεχλιβανίδης, πρώην σύζυγος της Μάγια Τσόκλη, ο οποίος την είχε συνοδεύσει σε όλα τα προηγούμενα τηλεοπτικά της ταξίδια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις πληροφορίες από το 07:00 και μετά’:

Πηγή: parapolitika.gr