Όπως είχε ανακοινώσει ο δημοφιλής ηθοποιός, σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα έδινε συνέντευξη Τύπου σε στούντιο στα Μελίσσια

Αναβάλλεται η συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης
, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται το όνομά του.

Όπως είχε ανακοινώσει ο δημοφιλής ηθοποιός, σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα έδινε συνέντευξη Τύπου σε στούντιο στα Μελίσσια προκειμένου να λύσει κάθε απορία για την εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα κοκαΐνης, από το οποίο φέρεται να προμηθεύονταν ναρκωτικά για προσωπική του χρήση. Κάτι που ο Απόστολος Γκλέτσος διαψεύδει από την πρώτη στιγμή, αφού, όπως λέει, κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η συνέντευξη αναβάλλεται γιατί μιλώντας με την παραγωγή του σίριαλ στο οποίο συμμετέχει αυτό το διάστημα, δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο για κάτι τέτοιο. Έτσι, όπως είπε, θα βρει μία άλλη μέρα για τη συνέντευξη προκειμένου να μιλήσει για όλα.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως Λαμίας, ο 47χρονος λιμενικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας. Την απόφαση έκριναν ως υπερβολική οι συνήγοροι υπεράσπισης καθώς υποστήριξαν ότι πρόκειται για απλό χρήστη και όχι για διακινητή. «Ό,τι έγινε έγινε μεταξύ μιας παρέας φίλων και συγγενών», είπε ένας εκ των συνηγόρων του λιμενικού, προσθέτοντας ότι υπάρχει μια αντινομία αφού «οι φερόμενοι ως προμηθευτές έχουν βγει με περιοριστικούς όρους, ενώ αυτός που τα πήρε θα κρατηθεί προσωρινά…». Οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι τέσσερις που απολογήθηκαν χθες, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως και ένας ακόμη 41χρονος, που είχε αφεθεί από την αρχή ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η υπόθεση φέρεται να ξεκίνησε από μία ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, σχετικά με την εμπλοκή του λιμενικού και τουλάχιστον τεσσάρων ακόμη κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Στυλίδας για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη αλιεία σε απαγορευμένη περιοχή.

Μετά από παρακολουθήσεις και καταγραφή συνομιλιών έξι περίπου μηνών, η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 47χρονος λιμενικός. Η δικογραφία περιλαμβάνει εκατοντάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, οι οποίες μπλέκουν και άλλα μέλη στο κύκλωμα αλλά και πελάτες – μεταξύ άλλων και ο γνωστός ηθοποιός.

*Δημοσιεύτηκε στην OnTime

Πηγή: parapolitika.gr