Και φέτος, η Ματίνα Νικολάου και οι Alcatrash θα βρίσκονται στο πλευρό του, συμπληρώνοντας έτσι τη μεσημεριανή ομάδα του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να μας χαρίσει απολαυστικά μεσημέρια, με χορό, τραγούδι και τρελές στιγμές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας το Καλό Μεσημεράκι έκανε πρεμιέρα με τον παρουσιαστή να ξεκινάει να τραγουδάει… ντουέτο με τον Θοδωρή Μαραντίνη το κομμάτι «Έλα Χαμογέλα».

Και φέτος, η Ματίνα Νικολάου και οι Alcatrash θα βρίσκονται στο πλευρό του, συμπληρώνοντας έτσι τη μεσημεριανή ομάδα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, φέτος το Καλό Μεσημεράκι βρίσκεται σε νέο, ανανεωμένο και άκρως εντυπωσιακό πλατό!

 «Καλησπέρα! Καλό Μεσημεράκι σε όλους! Είναι μόδα να γίνονται κάποιοι μονόλογοι από άλλες πρεμιέρες. Περάσαμε ένα… εξαιρετικό καλοκαίρι. Καλή αρχή και στους μαθητές. Ξεκινούν πολλές εκπομπές και όπως καταλαβαίνετε αυτή η εκπομπή είναι ένα σύνολο λάθος πραγμάτων που συμβαίνουν ταυτόχρονα. Ένας είναι ο σύμμαχος, το σύμπαν… η Βάνια μας!» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής.

Πηγή: parapolitika.gr