«Και για να μην σου αφήσω αναπάντητα ερωτήματα -και καλά- δεν στολίζω για να γλιτώσω τη θλίψη…»

Η Πόπη Τσαπανίδου πόζαρε μπροστά από χριστουγεννιάτικο δέντρο και αφού δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram εξήγησε πως δεν ήταν δικό της καθώς εκείνη δεν στολίζει.

«Να ‘μαι και ‘γω εδώ! Μπροστά από δέντρο που δεν είναι δικό μου, γιατί δεν μ αρέσει να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι μου, αλλά συμμετέχω -ακόμα και με το ζόρι- στους στολισμούς δέντρων όλων των μελών της οικογένειας, κάποιες φορές μάλιστα κουβαλώντας τις μπάλες που θέλω να βλέπω (βλέπε προηγούμενο post χεχε) ή ακόμα και το ίδιο το δέντρο, όπως αυτό στη φωτό, αληθινό και σε γλάστρα για να το στείλουμε μετά τις γιορτές εκεί όπου ανήκει μεσω γεωπόνου που θα αναλάβει να το φυτέψει όπως πρέπει!

Και για να μην σου αφήσω αναπάντητα ερωτήματα -και καλά- δεν στολίζω για να γλιτώσω τη θλίψη που μου προκαλεί το ξεστόλισμα μετά. Αρκούμαι σε σκόρπιες γκλιτερένιες μπάλες εδώ και κει, φωτάκια, κεράκια και κατασκευές που θυμίζουν δέντρο αλλά δεν είναι!

Ξέρω. Αυτή μου η άρνηση κρύβει κάποιο ψυχολογικό θέμα, αλλά μην ανησυχείς για μένα… το φροντίζω εντατικά και δεν είμαι καθόλου μίζερη και λυπημένη τις γιορτές. Αντίθετα χοροπηδώ ολημερίς τραγουδώντας “θα πλέξω τούλι για το Χριστούλη”, όλο τον Ρουντολφ το ελαφάκι, ολ αιγουντ φορ κριστμας, με τελευταίο χιτ μου της Αντζυς της Σαμίου τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Γιατί κέφια αγαπητέ έχουμε τρελά ακόμα και χωρίς δέντρο στο ντεκόρ μας! Αμ πως!

Καλές γιορτές λοιπόν, με υγεία. Και χρόνια πολλά με ψηφιακές αγκαλιές και φιλιά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

ΥΓ αντιχριστουγεννιατικοδεντριτες για να σας δω εδώ 👇 στα σχόλια; Γιατί δεν στολίζεις δέντρο εσύ;».

Πηγή: parapolitika.gr