Η απίστευτη ιστορία της Bella που θέλει να περιπλανηθεί στη ζωή, έρχεται τον Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους – Δείτε το βίντεο με το τρέιλερ της ταινίας «Poor Things»

Το ενδιαφέρον και την αγωνία μας έχει κεντρίσει ήδη με την αφίσα και το teaser trailer η νέα ταινία «Poor Things
» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου και παραγωγή της Emma Stone.

Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία και τη φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει, αφού έχει το σώμα της, αλλά μυαλό πεντάχρονου κοριτσιού.

Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Η ιστορία «έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης», που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή, βασίζεται σε μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Alasdair Grey, αλλά ουσιαστικά αποτελεί μία παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις ΗΠΑ, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tony McNamara, ο οποίος υπέγραφε και το σενάριο της οσκαρικής «Ευνομούμενης». Δίπλα στην Emma Stone πρωταγωνιστεί ο William Dafoe και ένα αξιόλογο καστ το οποίο αποτελείται από τους: Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:Πηγή: parapolitika.gr