Όπως αποκάλυψε, κάποιοι Κινέζοι που περνούσαν από το σημείο την τραβούσαν φωτογραφίες

Όλοι έχουμε χορέψει τα κομμάτια της σε κάποιο πάρτι – αν όχι σε… όλα τα πάρτι.

Ο λόγος για την Πωλίνα, την τραγουδίστρια του «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», αλλά και του θρυλικού «Push Ups», που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες της καριέρας της.

Όσον αφορά τις… τρέλες στις Σεϋχέλλες, εξομολογήθηκε ότι είχε όντως κάνει ορισμένες:

«Στους διαδρόμους της SONY έλεγα συνέχεια “Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες”, μέχρι που το άκουσε ο Χαριτοδιπλωμένος. Μου είπε: “Να δεις που εγώ έχω κάτι για αυτή την αηδία που λες!”. Τελικά πήγαμε στις Σεϋχέλλες για να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Την ώρα εκείνη πέρασε ένα γκρουπ Κινέζων και με φωτογράφιζε.»

Για την επιτυχία «Μπιρίμπα» η Πωλίνα είπε:

«Μετά το τέλος εποχής με τον Γιώργο Μαρίνο μπαίνω στη δισκογραφία όπου ο πρώτος δίσκος είναι η “Μπιρίμπα”. Το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο και συνδεδεμένο με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Εκείνη την εποχή παίζαμε και πολύ μπιρίμπα όλη η παρέα. Έπαιρνα συνέχεια τον Κραουνάκη να μου γράψει ένα τραγούδι και κάποια στιγμή μου αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή τους στίχους της “Μπιρίμπας”. Το τραγούδια αυτό γράφτηκε και ειπώθηκε στον τηλεφωνητή».

Μια από τις αγαπημένες μας λεπτομέρειες, όμως, αφορά τον «ύμνο» Push Ups:

«Βρισκόμασταν στο “Κύτταρο” και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μόλις ακούει το Push Ups αφήνει τους εφοριακούς και ανεβαίνει να κάνει push ups στην σκηνή».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πηγή: parapolitika.gr