Όλα ξεκίνησαν με την υπόθεση του Έβρου και την επίθεση που εξαπέλυσε προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια , η «Ομάδα Αλήθειας».

Τότε στα νεοδημοκρατικά πηγαδάκια, οι περισσότεροι έκαναν λόγο για επίθεση του σαμαρικού περιβάλλοντος προς τον υπουργό Εξωτερικών ενώ οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο επισήμαναν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Νίκο Δένδια, παρόλο που ο τελευταίος ήταν αμετακίνητος και πετυχημένος υπουργός της κυβέρνησής του.

Ο θόρυβος καταλάγιασε ώσπου ήρθε μία ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών με αφορμή τα 3 χρόνινα από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για να βάλει «φωτιά» στο παρασκήνιο.

«Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική», έγραψε στο twetter ο Νίκος Δένδιας, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία ανάρτηση που είχε ως στόχο τον Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα απάντησε και στην κριτική που του ασκήθηκε για την ιστορία του Έβρου, μέσω συνέντευξής του στη RealNews. Εκεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κριτική είναι πάντοτε καλοδεχούμενη, όπως και η προσωπική διαφωνία. Δεν ισχύει το ίδιο όμως με τα κακόβουλα, υποβολιμαία σχόλια και ενορχηστρωμένη ακροδεξιά εκστρατεία δυσφήμησης, που αλλού στοχεύει. Συνταγματική μου υποχρέωση ήταν και παραμένει η εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων.Η χώρα έχει ακριβά πληρώσει τους κατ’ επάγγελμα και όχι κατά πεποίθηση επικαλούμενους την πατρίδα».

Πηγή: parapolitika.gr