Να θυμίσουμε ότι στα τελευταία μέτρα υπήρξαν καθυστερήσεις στο πόρισμα των ειδικών καθώς οι λοιμωξιολόγοι είχαν διαφορετικές απόψεις

Την αποκάλυψη ότι υπήρξε ένας επιστήμονας στην επιτροπή των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που διαφώνησε με τα πρόσφατα μέτρα χαλάρωσης του lockdown, έκανε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του για την πολιτική αντιμετώπισης του κοροναϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ δήμων που θα επιτραπεί από αυτό το Σαββατοκύριακο ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να αθληθούν στο βουνό ή την θάλασσα, αποκάλυψε ότι στην ψηφοφορία η απόφαση ήταν σχεδόν ομόφωνη.

«Νομίζω μόνο ένας διαφώνησε» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Ποιος ήταν ο λοιμωξιολόγος που διαφώνησε; Να θυμίσουμε ότι στα τελευταία μέτρα υπήρξαν καθυστερήσεις στο πόρισμα των ειδικών καθώς οι λοιμωξιολόγοι είχαν διαφορετικές απόψεις και για την ημερομηνία ανοίγματος του λιανεμπορίου, με κάποιους να θέλουν το άνοιγμα να γίνει στις 12 Απριλίου και όχι στις 5 του μηνός που τελικά αποφασίστηκε. Η διαφωνία δεν εκφράστηκε επισήμως γιατί το θέμα δεν μπήκε στην ψηφοφορία.

Πηγή: parapolitika.gr