«Να μας έφερνε εδώ ο κ. Παππάς το κινητό του, να απαντούσε τι εννοούσε όταν έστηνε το διαγωνισμό με τον κ. Καλογρίτσα»

«Ακλόνητα» χαρακτήρισε ο εισηγητής της ΝΔ
στην προανακριτική επιτροπή, Θάνος Πλεύρης, τα στοιχεία «για την εμπλοκή του (Νίκου Παππά) στο στήσιμο των τηλεοπτικών αδειών και την παράβαση των καθηκόντων του».

«Το αποδεικτικό υλικό για τις πράξεις και παραλείψεις του κ. Παππά είναι ξεκάθαρο. Τα στοιχεία για την εμπλοκή του στο στήσιμο των τηλεοπτικών αδειών και την παράβαση των καθηκόντων του είναι ακλόνητα. Διερευνάται πλέον και ανοίγει ο δρόμος στη δικαιοσύνη να κρίνει τον ίδιο, τους συμμετόχους και όσους ωφελήθηκαν από τις παραλείψεις και τις πράξεις του», δήλωσε ο κ. Πλεύρης.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα της επιτροπής, ο κ. Πλεύρης αναρωτήθηκε εάν «πανηγυρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση επειδή αυτή τη στιγμή γίνεται πρόταση άσκησης ποινικής δίωξης για παράβαση καθηκόντων ενός υπουργού, που έστησε ένα διαγωνισμό για να γίνει το ΣΥΡΙΖΑ τσάνελ; Προφανώς, μάλλον δεν ξέρει γιατί πανηγυρίζει», είπε ο κ. Πλεύρης.

Και συνέχισε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Παππάς έχει τον δύσκολο δρόμο να έρθει κόντρα σε αυτά τα στοιχεία στα οποία δεν τόλμησε να απαντήσει ούτε ο ίδιος ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τα SMS τα δικά του προς τον κ. Καλογρίτσα δεν είπε τίποτα. Για τα email δεν είπε τίποτα. Να μας έφερνε εδώ ο κ. Παππάς το κινητό του, να απαντούσε τι εννοούσε όταν έστηνε το διαγωνισμό με τον κ. Καλογρίτσα όπως προκύπτει από το τηλέφωνό του».