Άμεσα η ενημέρωση του εισαγγελέα

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και τοποθετήθηκε επί της αυστηροποίησης του νομοθετικού πλαισίου για τους εικονικούς εμβολιασμούς, εφόσον το φως της δημοσιότητας είδε σχετικό περιστατικό στην Καρδίτσα με υπάλληλο κέντρου υγείας που εξέδιδε “μαϊμού” πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Ο υπουργός τόνισε πως «έρχεται ειδικός νόμος για τους “μαϊμού” εμβολιασμούς».

Εισαγγελέας και ΕΔΕ για το σκάνδαλο των «μαϊμού» εμβολιασμών

Υπενθυμίζεται πως την παρέμβαση εισαγγελέα και τη διενέργεια ΕΔΕ για τις καταγγελίες που αφορούν σε εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας ζήτησε ο υπουργός Υγείας μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του θέματος.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι υπάλληλος βεβαίωνε στο σύστημα εικονικούς εμβολιασμούς κατά του κοροναϊού. Τον τελευταίο μήνα μόνο, γίνεται λόγος για πάνω από 40 εικονικούς εμβολιασμούς.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Υγείας τόνισε: «αναφορικώς με το περιστατικό στην Καρδίτσα για εικονικούς εμβολιασμούς στο ΚΥ Παλαμά επικοινώνησα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του ζήτησα να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει άμεσα την εισαγγελία. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά».

Δείτε την ανάρτηση