«Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος» λέει η Πηνελόπη Πιτσούλη για τη Βάνα Μπάρμπα.

Η στήριξη που δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα στον Πέτρο Φιλιππίδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Στο «Πρωινό», με τηλεφωνική της παρέμβαση, η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη είπε τα εξής:

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμα της να έχει είδωλα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο αυτών τον ανθρώπων, αλλά τις πράξεις τους. Ζούμε σε χώρα δημοκρατική και ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται κάποιους.

Εγώ ως μάνα που έχω μία κόρη, ως γιαγιά που έχω δύο εγγονές και ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν αυτές τις πράξεις. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους για Χ λόγους. Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου, του προδομένου.

Δείτε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: Στηρίζω με θέρμη τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη γιατί…

Δεν μπορώ να βγω να δηλώσω ότι θαυμάζω κάποιους ανθρώπους και είναι είδωλά μου, κάποιοι άνθρωποι που κατηγορούνται για πολύ κακές πράξεις. Όσο για την κ. Φιλιππίδη είναι πολύ λογικό να υπερασπιστεί τον άντρα της. Και εγώ είμαι 56 χρόνια παντρεμένη, αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου κάνει κάτι, θα είμαι με το μέρος του Γιωργάκη. Όχι αν βιάσει καμία, τότε θα είμαι με όλους τους άλλους και θα τον δείρω».

Για τις δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα, η Πηνελόπη Πιτσούλη λέει: «Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος. Δεν θα βάλουμε τη συνάδελφο Βάνα Μπάρμπα στο απυρόβλητο.

Εάν πιστεύει αυτό που πιστεύει, να το κρατήσει για τον εαυτό της, γιατί είναι δικαίωμα της να υποστηρίζει αυτούς τους δύο κυρίους και να τους θαυμάζει.

Μέχρι εκεί όμως. Τα πάσχοντα πρόσωπα θα νιώσουν πολύ άσχημα, όταν τα ακούσουν αυτά. Καλά έκαναν και τα κατήγγειλαν. Είμαστε όλοι με το μέρος αυτών των γυναικών».

Πηγή: parapolitika.gr