Η ηθοποιός πολλές φορές σε συνεντεύξει της έχει αναφερθεί στον καλό της με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια ενώ και εκείνος δε διστάζει να της εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό του με κάθε τρόπο.

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ξεκίνησε η σχέση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον άντρα της ζωής της Φώτη Μπενάρντο με τον οποίο πλέον έχει παντρευτεί και μαζί έχουν αποκτήσει και δυο πανέμορφα κορίτσια την Ηλέκτρα και τη Λυδία.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πολλές φορές σε συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί στον καλό της με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια ενώ και εκείνος δε διστάζει να της εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό του με κάθε τρόπο.

Σήμερα, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης των 8 χρόνων από τη μέρα που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε:

«8 χρόνια γεμάτα. Η απόδειξη του να ξέρεις τι θες και αυτό να έρχεται να σε βρίσκει. Η αγάπη κάνει θαύματα. Και η αγάπη δεν ζει παρέα με τον εγωισμό. Είναι χαρά, δημιουργία, συντροφικοτητα, καμάρι, σεβασμός. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό».

Πηγή: parapolitika.gr