Τι αναφέρει η στήλη big mouth

Για την πικρία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
από τον πρόσφατο ανασχηματισμό ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr, αναφέροντας παράλληλα τι σκέψεις του βουλευτή της ΝΔ για το πολιτικό του μέλλον. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κυρανάκης βλέποντας την αδυναμία των δύο μεγάλων κομμάτων να προσελκύσουν νέο κόσμο, έχει αρχίσει να σκέφτεται μήπως προβεί στη σύσταση νέου πολιτικού φορέα. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα γράφει το big mouth 

Ένας άλλος πικραμένος από τον ανασχηματισμό είναι ο νεαρός βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος εσχάτως άρχισε να κάνει διάφορες σκέψεις σε σχέση με το πολιτικό του μέλλον. Μια εξ αυτών ξεπερνά τα τετριμμένα και φτάνει μέχρι τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Ο Κυρανάκης βλέποντας την αδυναμία των δύο μεγάλων κομμάτων να προσελκύσουν νέο κόσμο, έχει αρχίσει να σκέφτεται μήπως και κάνει την κίνηση. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής σιγά – σιγά (και θα με θυμηθείτε) θα αρχίσει να διαφοροποιείται σε διάφορα θέματα από την επίσημη κυβερνητική γραμμή. Εκείνο που περιμένει πώς και πώς είναι η επικύρωση από τη Βουλή της συμφωνίας των Πρεσπών. Εκεί, ενδεχομένως να κάνει το μεγάλο βήμα.

Πηγή: parapolitika.gr