Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNN, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βγει «εκτός ελέγχου» καθώς δεν μπορεί να αποδεχτεί την ήττα τους στις εκλογές.

Ο ανταποκριτής του CNN στον Λευκό Οίκο, Τζιμ Ακόστα, αναφέρει πως πηγή του, που έχει καθημερινή επαφή με τον Τραμπ, του είπε πως ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει «ψυχολογικά τραύματα» από την ήττα του στις εκλογές και γενικότερα «τα έχει χαμένα».

«Μίλησα με άνθρωπο που μιλά συχνά με τον πρόεδρο και πιστεύει ότι ο πρόεδρος τα έχει χάσει εντελώς. Η φράση που χρησιμοποίησε ήταν πως: τα έχει χαμένα. Και πιστεύει πως έχει ψυχολογικά τραύματα από την ήττα του στις εκλογές και πως μόνο γι’ αυτό μιλάει όλη την ώρα. Δεν σκέφτεται τίποτε άλλο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του CNN.

Νωρίτερα, οι δημοκρατικοί ζήτησαν από τον Πενς να επικαλεστεί την 25η τροπολογία και να καθαιρέσει τον Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχικά άρρωστο» και «ανίκανο» να δεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Και η πληροφορία που μετέφερε η πηγή προσκείμενη στον Αμερικανό πρόεδρο, αναφέρει πως ο Τραμπ δεν έχει το μυαλό να συζητήσει για τίποτε άλλο.

Πηγή: parapolitika.gr