Στο επίκεντρο της κομματικής διαμάχης, παρενέβη και ο 83χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος με δηλώσεις που έκανε την επόμενη μέρα στην τηλεόραση περιέγραψε με λεπτομέρειες πως έγινε η συνάντηση

Το χωριό Δαμάσι στη Λάρισα, επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός
. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το νεόκτιστο σχολείο και συνομίλησε με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους στα Φάρσαλα. Χαρακτηριστική συνάντηση του πρωθυπουργού, ήταν αυτή με τον κτηνοτρόφο Αθανάσιο Λέτσιο, γνωστό και ως «Ντάλτον», η οποία προκάλεσε αντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση που έκανε λόγο για σκηνοθετημένη συνάντηση. Στελέχη της μάλιστα επιμένουν σε δηλώσεις τους ότι το Μαξίμου «επιστρατεύει προεκλογικές τακτικές για να ανακόψει τη φθορά του Πρωθυπουργού».

Ειδικότερα η συνάντηση με τον «Ντάλτον», σε χωράφι με αγελάδες έξω από το Δαμάσι οδήγησε σε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσαν για προεκλογικές περιοδείες και προσχεδιασμένη επικοινωνία, με την ΝΔ να απαντά ότι έχουμε «άλλο ένα γύρο fake news από την Κουμουνδούρου».

Στο επίκεντρο της κομματικής διαμάχης, παρενέβη και ο 83χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος με δηλώσεις που έκανε την επόμενη μέρα στην τηλεόραση περιέγραψε με λεπτομέρειες πως έγινε η συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Φάρσαλα.

«Αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης ήταν τιμή του. Εγώ ήμουν με τα γελάδια εδώ. Κι αυτός ο άνθρωπος αντίκρισε ένα κοπάδι γελάδια με έναν καβαλάρη με το άλογο, σταμάτησε τις κούρσες για να κατεβεί να με χαιρετήσει. Εγώ περνούσα και τον χαιρέτησα από μακριά. Αυτός θεώρησε να σταματήσει να με χαιρετήσει. Τον πατέρα του τον είχα φίλο», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας χθες στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN, για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Στελέχη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με τον κόσμο

«Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται διαρκώς στο δρόμο και σε επαφή με τον κόσμο τα τελευταία πέντε χρόνια», ανέφεραν στελέχη της ΝΔ, και σημείωναν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους που ειδικεύονται στα fake news και στις θεωρίες συνωμοσίας»

Ακόμη ανέφεραν πως «η καλύτερη απάντηση είναι λίγες μόνο φωτογραφίες από τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια» και πρόσθεταν ότι «από το 2004 που εξελέγη πρώτος βουλευτής στην αχανή Β’ Αθηνών με 153.000 σταυρούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει χάσει ποτέ την επαφή του με τους πολίτες».