Στην συνάντηση επίσης βρίσκονταν οι υφυπουργοί Γιώργος Γεωργαντάς και Θεόδωρος Λιβάνιος

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αρχίζει η ψηφιοποίηση του προγραμματισμού των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων οδήγησης, ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μετά από συνάντηση που είχε στην ίδια περιφέρεια με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στην συνάντηση επίσης βρίσκονταν οι υφυπουργοί Γιώργος Γεωργαντάς και Θεόδωρος Λιβάνιος.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ψηφιακή υπηρεσία θα επεκταθεί αργότερα και στην υπόλοιπη Ελλάδα,ενώ επισήμανε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ανακοινωθεί η ψηφιοποίηση πολλών τέτοιων υπηρεσιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή» τόνισε.

Επιπλέον, έκανε γνωστό πως το επόμενο διάστημα θα έρθουν πολλές κινηματογραφικές παραγωγές στη χώρα μας και φυσικά στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υπογράμμισε : «ήδη έχουμε δει και άλλες πολλές παραγωγές να υλοποιούνται και εδώ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η χώρα μας είναι ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία αυτό είναι εμφανές και γίνεται εύκολα αντιληπτό».

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης, Απόστολος – Ιωάννης Τζιτζικώστας έκανε αναφορά στην έναρξη των γυρισμάτων μιας νέας παραγωγής, που μάλλον Χόλιγουντ θυμίζει και θα υλοποιηθεί στην περιοχή και είπε: «σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά σε κινηματογραφική παραγωγή, επίσης του Χόλιγουντ, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στην Κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή που θα φέρει στον τόπο μας πολλούς μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ, που θα δώσουν την περαιτέρω ώθηση που επιδιώκουμε κι εμείς για την περιοχή μας, ώστε να δημιουργηθεί αφενός εισόδημα και θέσεις εργασίας, αφετέρου να προβληθεί η Κεντρική Μακεδονία στο εξωτερικό».