Ιωάννα Κουσκούση. Είναι γνωστή Θεσσαλονικιά, καθώς συστήνεται ως παρουσιάστρια με αδυναμία… στα φώτα της δημοσιότητας, την οποία δεν κρύβει. Αυτή τη φορά κατάφερε και πάλι να γίνει το επίκεντρο επιλέγοντας να πετάξει νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και φυσικά έγινε θέμα συζήτησης στα social media.

 Ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε, αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

 Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε στον κύριο Χαρδαλιά!

Ταυτόχρονα άρχισε να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι προσήγαγαν την «παρουσιάστρια».

 Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα. Πριν λίγο καιρό είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού του κοροναϊού, ενώ «επική» ήταν και η αντιπαράθεση της επίσης με αστυνομικούς, στον Λευκό Πύργο, στην αρχή της καραντίνας, ενώ μάλιστα ήταν μαζί της ο ανήλικος γιος της.

 Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι την Ιωάννα Κουσκούση  την μάθαμε από μια άλλη αδυναμία της, καθώς εκτός από την δημοσιότητα είναι φαν και του Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα και το στιγμιότυπο με το βίντεο που τράβηξε η ίδια όταν πήγε να του εκφράσει τον θαυμασμό της.

Τότε ο Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ και έσπευσε η «παρουσιάστρια» να φωτογραφηθεί μαζί του ή έτσι τουλάχιστον νόμιζε ο Αλέξης, αφού εκείνη τραβούσε βίντεο.

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να διαχειριστεί την αμηχανία τους, εκείνη αρχίζει να φωνάζει από τον ενθουσιασμό της διότι κατάφερε να φτάσει δίπλα του: «παιδιά θα τρελαθώ» ακούγεται να λέει στο video, με τον πρώην πρωθυπουργό να απαντά ψύχραιμα: «Δεν είναι καλό να τρελαθείς πάντως».

Πηγή: parapolitika.gr