«Όλοι οι ηθοποιοί γνωρίζατε κάποια πράγματα και δεν μιλούσατε. Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό, έτσι δεν είναι;»

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε έξω από το ΣΕΗ, όπου μίλησε στους ρεπόρτερ των εκπομπών για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ μάλιστα, εκνευρίστηκε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

«Εγώ έχω έρθει εδώ να συγχαρώ ως μέτριος κι εγώ επαγγελματίας ομοφυλόφιλος τον μέτριο επαγγελματία ομοφυλόφιλο πρόεδρο του σωματείου μας και να τον στηρίξουμε όλοι, μας ένωσε όλους πάλι.

Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Λιγνάδη, οι φερόμενες ως πράξεις του κινητοποίησαν όλο τον κόσμο.

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να ακουστεί δυνατά στην κυβέρνηση και στην εκάστοτε κυβέρνηση είναι ότι επιτέλους έχει έρθει η ώρα να αλλάξουν κάποιοι νόμοι που αφορούν την παιδεραστία.

Αποδεικνύεται πια ότι στην κοινωνία που ζούμε το σύστημα αξιών είναι τέτοιο που θέλει άλλους νόμους», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

«Όλοι οι ηθοποιοί γνωρίζατε κάποια πράγματα και δεν μιλούσατε. Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό, έτσι δεν είναι;», ρώτησε ο ρεπόρτερ και ο Πέτρος Λαγούτης απάντησε εκνευρισμένος:

«Αυτή η ερώτηση μου θυμίζει το “γιατί τώρα;”. Δεν γνωρίζαμε. Μπορεί να είχα ακούσει κάποιες φήμες για τον κύριο Λιγνάδη, αλλά όχι για τέτοια πράγματα.

Άλλο γνωρίζεις, άλλο έχεις ακούσει κάτι. Μην το πάμε εκεί, είναι πολύ κρίμα να το πηγαίνετε εκεί. Είναι πολύ άσχημο αυτό και το σταματάω. Επιτεθήκατε και σε συναδέλφους γι’ αυτό που με ρωτήσατε και δεν θα πω όνομα γιατί δεν θέλω να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση».

Πηγή: parapolitika.gr