Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης

Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης
, που κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης, όπου διαμένουν άλλοι 19 κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. 

Το αίτημα αποφυλάκισης

Πληροφορίες αναφέρουν στην εφημερίδα On Time ότι ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και μαζί του θα νιώθει πιο ασφαλής. Ο ηθοποιός φέρεται ότι είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Αν η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο κατάστημα κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

Η συνάντηση με τη γυναίκα του

Τη Δευτέρα το απόγευμα, η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, τον επισκέφτηκε στις φυλακές. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα δώσει εντολή στους δικηγόρους του ηθοποιού να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να βγει από τη φυλακή.

Πηγή: parapolitika.gr