Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι περιμένουν αγόρι

Μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς η σύντροφός του πρόκειται να φέρει σύντομα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά δήλωσε ενθουσιασμένος με το χαρμόσυνο αυτό γεγονός και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι περιμένουν αγόρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα από 2 ετών. Είναι καταπληκτικό. Και εσύ με το καλό Φαίη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την πρωινό ζώνη υπογραμμίζοντας ότι, «όλοι κατάλαβαν ότι το πρωινό είναι πολύ σημαντικό, είναι ο τρόπος ζωής του κόσμου. Ο κόσμος ξεκινάει με αυτό, οπότε το να δίνεις συμβουλές στον κόσμο και να τα φτιάχνει στο σπίτι του είναι ότι πιο σημαντικό».

Ακόμη ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρθηκε στην εκπομπή του στον ALPHA και ξεκαθάρισε ότι σπίτι δεν μαγειρεύει. «Στο σπίτι δεν μαγειρεύω. Δεν έχω όρεξη να φάω στο σπίτι, έχω φάει πάρα πολύ όλη την ημέρα. Συνεχίζω στον ALPHA με την εκπομπή που έχουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εκπομπή. Τώρα λόγω του κοροναϊού δεν θα κάνουμε την ταξιδιωτική εκπομπή. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου, οπότε δεν θα ήθελα να κλείσω ένα συμβόλαιο για κάτι που δεν μπορώ να παραδώσω. Το Kitchen Lab είναι μία εκπομπή που θα βλέπει ο γιος μου. Είναι αγόρι», κατέληξε.

Πηγή: parapolitika.gr