Ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε πως βρεθήκανε για πρώτη φορά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στην κάμερα του Pop up και μέσα σε όλα αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξομολογήθηκε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και πως η γνωριμία του με την ηθοποιό ήταν μοιραία, ενώ στο μεταξύ η ίδια πριν λίγο καιρό τον υπερασπίστηκε δημόσια, μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει με τις δηλώσεις του.

«Η Θεοφανία είχε έρθει μαζί με μία παρέα στον κάτω όροφο που ήταν εστιατόριο, στον πάνω χώρο που ήταν μουσική σκηνή εμείς τραγουδούσαμε, χωρίς να ξέρει ότι πάνω κάποιος τραγουδάει. Ανέβηκε να πάει στην τουαλέτα και βρέθηκε ξαφνικά μέσα σε ένα live. Έμεινε εκεί στην πόρτα, γιατί ήταν γεμάτος ο χώρος, μέχρι να γίνει το πρώτο χειροκρότημα. Άκουσε ένα τραγούδι, κατά τύχη το αγαπημένο της, ποια τύχη δηλαδή, αυτά πιο μοιραία δεν γίνονται…

Κατεβαίνοντας είπε στην παρέα της να έρθουν πάνω και είδαν όλο το live. Μετά, περνώντας που είπε δύο κουβέντας, “συγχαρητήρια”… Με κοίταξε, την κοίταξα και καταλάβαμε. Μετά έψαξα εγώ να τη βρω και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και κάτι ακόμα πιο βαθύ. Μέσα σε τρεις μήνες, που δεν συναντηθήκαμε πολύ γιατί εγώ με το που τη γνώρισα έφυγα στη Ρόδο για σεζόν, ήδη ξέραμε ότι θα μείνουμε μαζί.

Εμένα που στα προηγούμενα χρόνια ποτέ δεν μου είχε περάσει η ιδέα να κάνω παιδιά, γνωρίζοντας τη Θεοφανία μου ήρθε απολύτως φυσικό να κάνουμε παιδιά. Και με το που τα κάναμε ήταν μου ήταν απολύτως φυσικό να αφοσιωθώ σε αυτά».

Πηγή: parapolitika.gr