Μία κακόγουστη και πολύ μακάβρια φήμη κυκλοφόρησε από χθες. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο προφίλ του, κάποιοι διέρρευσαν το δυσάρεστο νέο ότι ο Σταύρος Ζαλμάς έφυγε από τη ζωή.

Ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τον αγαπητό συνάδελφό του που δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

«Απαράδεκτες φήμες κυκλοφορούν περί θανάτου του αγαπημένου Σταύρου Ζαλμά. Έλεος. Τώρα μιλούσα μαζί του. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες τέτοιες φάρσες είναι εκτός ηθικής. Ντροπή» έγραψε στο facebook ο 
Σπύρος Μπιμπίλας, με πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους να “τα βάζουν” με εκείνους που… διέσπειραν την κακή αυτή φημολογία.


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Σταύρου Ζαλμά πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 (η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από τότε). «Έχουν υπάρξει τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν ήθελα για ένα διάστημα να ασχοληθώ. Επειδή τα χρόνια της κρίσης, λόγω και της ανέχειας, συρρικνώθηκαν οι δουλειές, ήταν μοιραίο για κάποιο χρονικό διάστημα να μη θέλω να κάνω κάτι στην τηλεόραση» είχε δηλώσει ο Σταύρος Ζαλμάς στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο Σταύρος Ζαλμάς θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς πρωταγωνιστές της δεκαετίας του ’90 που αγαπήθηκε μέσω του ρόλου του ως «μοναχού Ιωάννη» στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, “Άγγιγμα Ψυχής“, με συμπρωταγωνίστρια τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Πηγή: parapolitika.gr