Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στην πρώτη μετά κορωνοϊό περιοδεία του σε περιοχή της ελληνικής περιφέρειας και συγκεκριμένα στην Κοζάνη.

Μάλιστα η ευδιαθεσία του αυτή φάνηκε και από τον τρόπο που αντιμετώπισε τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα με τους οποίους συναντήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας έως και το απόγευμα  της Τρίτης οπότε και αναχώρησε για την Αθήνα.

«Πώς να μην είναι ευδιάθετος ο υπουργός όταν σε λιγότερες από 24 ώρες μοίρασε συνολικά 68 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα σε κλάδους που το είχαν πραγματική ανάγκη λόγω κορωνοϊού» σχολίασαν αρκετοί από αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό του σε Σιάτιστα και Κοζάνη.

Και βέβαια δεν είχαν άδικο αφού ανακοίνωσε 3 εκατομμύρια για τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων, 17 εκατομμύρια για τους οινοποιούς μέσω της απόσταξης κρίσης, 31 εκατομμύρια για τους αιγοπροβατοτρόφους και 15 εκατομμύρια στους παραγωγούς λαϊκών αγορών.

«Η Κοζάνη φανέρωσε πολλά εκατομμύρια» ήταν άλλο ένα σχόλιο που ακούστηκε κατά κόρον στη διάρκεια της συγκεκριμένης περιοδείας του Μάκη Βορίδη.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι η τελευταία φορά που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε βρεθεί εκτός των τειχών της Αθήνας ήταν στις 11 Μαρτίου όταν επισκέφθηκε την Πιερία. Μια περιοδεία η οποία ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το lockdown της χώρας.  

Πηγή: parapolitika.gr