Ο πρώην δημοσιογράφος συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό και εντυπωσιάστηκε από τις λεπτομέρειες που γνώριζε για την περιφέρεια και τα προβλήματά της

Από τους βουλευτές που υπήρξαν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, και μάλιστα σε μια δύσκολη για τη Ν.Δ. περιφέρεια, αυτή της Β’ Πειραιά, ήταν ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ο πρώην δημοσιογράφος συναντήθηκε, λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό και μαθαίνουμε πως εντυπωσιάστηκε από τις λεπτομέρειες τις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε για την περιφέρεια και τα προβλήματά της.

Να θυμίσουμε πως ο πρωθυπουργός, εκτός της Δυτικής Β’ Αθήνας και της Αχαΐας ήταν υποψήφιος και στη Β’ Πειραιά, για την οποία φροντίζει να ενημερώνεται προσωπικά. Σε ανάρτησή του ο βουλευτής, μάλιστα, ενημέρωσε πως σύντομα ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την περιοχή. Να μην ξεχνάμε πως στη Β’ Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε δύο νέους σταθμούς μετρό (Κορυδαλλό και Νίκαια), εξήγγειλε απομάκρυνση των Φυλακών Κορυδαλλού, τη ζεύξη Περάματος – Σαλαμίνας, ενώ υπήρξε καίρια παρέμβαση του Μαξίμου στην υπόθεση της σωτηρίας 300 θέσεων εργασίας στην «Πίτσος», αλλά και ολοκληρώνεται η μεγάλη ιατρική μονάδα του Κερατσινίου. Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά για 23 μήνες διακυβέρνησης.

Πηγή: parapolitika.gr