«Εννοείται πως έχουν γίνει πράγματα που δεν γνωρίζετε, αλλά όποιος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε, φυσικά, για το Survivor, αλλά και την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Έχω αποφύγει να δω επεισόδια του Survivor. Με έχουν κριτικάρει για το βίντεο με τον Καλίδη. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι ένα κακό παιδί και δεν θέλω να κρίνω έναν ακόμα συμπαίκτη σαν να είναι μονοδιάστατος.

Θέλω να κρατάω τις καλές στιγμές από τους ανθρώπους χωρίς να σημαίνει ότι ξεχνάω τα κακά. Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος δεν πιστεύω πως έχουν κακή πρόθεση, απλά έχουν πιεστεί.

Σίγουρα θα άλλαζα πράγματα αν πήγαινα ξανά στο Survivor, είναι πολλά που θα ήθελα να έχω πάρει πίσω», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα για την Ανθή Σαλαγκούδη. Όσο έμενε η Ανθή στο παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας υπέφεραν.

Δεν νιώθω πως ήμουν επικριτικός με την Ανθή διότι συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω.

Όταν βγήκα προτεινόμενος μίλησα με όλους και έλειπε μόνο η Ανθή. Ανέβασα ένα βίντεο με σκοπό να φύγει η Ανθή από το παιχνίδι γιατί υπέφεραν οι υπόλοιποι.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν βοήθησε ο πατέρας της την Ανθή, αλλά ο στόχος μου ήταν να φάνε τα παιδιά. Ένας πατέρας βοηθάει το παιδί του με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί».

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε επίσης ότι: «Εννοείται πως έχουν γίνει πράγματα που δεν γνωρίζετε, αλλά όποιος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Θα μπορούσα να απαντήσω αλαζονικά και να πω πως δεν θέλω να μιλήσω για την Ανθή, αλλά δεν το κάνω. Σέβομαι ότι η Ανθή δεν θέλει να μιλάμε. Δεν μου αποκάλυψε ποτέ το λόγο που δεν μου μιλάει. Της εύχομαι να είναι καλά. Ήταν ένα παιχνίδι που τελείωσε και τα πράγματα προχωράνε».

Πηγή: parapolitika.gr