Τι έγραψε στο Facebook

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε ο Παύλος Πολάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη,  ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί μεν να ξεκαθάρισε ότι «τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθενείας», ωστόσο δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη για τον τομέα της δημόσιας Υγείας, όταν ήταν υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δέχθηκε έναν καταιγισμό μηνυμάτων, εκδηλώνοντας το σοκ που υπέστη από τα σχόλια που δέχθηκε για την περιπέτεια της υγείας του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης

«1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θελουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!

2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε (ο οποίος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς (όρους)

3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ισως,θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία».

Πηγή: parapolitika.gr