Περαστικά στα ελληνικά ευχήθηκε στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ με ανάρτησή του στο Twitter. Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε την ανάρτηση του γράφοντας «Περαστικά Υπουργέ»

Υπενθυμίζεται οτι στον Ευαγγελισμό εισήχθη το Σάββατο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορoνοϊό.

Tο βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί του συνέστησαν να μεταφερθεί για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό, καθώς παραμένει υψηλός ο πυρετός παρότι η κλινική του εικόνα είναι καλή.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης μετέβη με δικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 19:45 περίπου. Νοσηλεύται προληπτικά σε ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας) και η κατάστασή του δεν κρίνεται από τους γιατρούς ως σοβαρή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open υποβάλλεται σε εξετάσεις.