Αφορμή για την τοποθέτηση αυτή στάθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σύμφωνα με το οποίο η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε από το σχήμα που είχε συμφωνήσει να βρίσκεται με την Πέγκυ Ζήνα.

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Πέννυ Μπαλτατζή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αφορμή για την τοποθέτηση αυτή στάθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σύμφωνα με το οποίο η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε από το σχήμα που είχε συμφωνήσει να βρίσκεται με την Πέγκυ Ζήνα.

Ένας από τους λόγους που σύμφωνα με το Love it έκανε την τραγουδίστρια να αποχωρήσει από το σχήμα ήταν το ότι στην αφίσα που κυκλοφόρησε εμφανιζόταν ως guest ενώ υπήρχαν και κάποια άλλα προβλήματα που όμως δεν είχαν να κάνουν με την Πέγκυ Ζήνα.

 «Επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες… Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες. Εκτός από επαγγελματίες είμαστε πρωτα απ’ όλα άνθρωποι με αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Αποχωρώ και λυπάμαι γιατί χάνω τη δουλειά μου, αλλά το να αισθάνομαι όμορφα στον περιβάλλοντα χώρο που εργάζομαι είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει».

Πηγή: parapolitika.gr