Στην αντεπίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος

«Το ύφος της δήλωσης του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει την ανάγκη προστασίας των επιστημόνων
», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία που θεσπίζει το ακαταδίωκτο στα μέλη των Επιτροπών για την πανδημία.

Στο στόχαστρο από την πρώτη στιγμή

«Το ύφος της δήλωσης του κ. Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη προστασίας του επιστημονικού προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το κόμμα του έβαλε στο στόχαστρο, επιχειρώντας την αποδόμηση και την στοχοποίηση προσωπικοτήτων εγνωσμένου κύρους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν, έστω μια φορά, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας αντί να επιλέγει την κορωνοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης και της επιστημονικής άποψης, ίσως να έπειθε ότι στόχος του είναι η συμβολή στην εθνική προσπάθεια», υπογράμμισε η κ. Πελώνη.

«Αλλά ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία. Και όσο αντιλαμβάνεται ότι κάθε μέρα που περνά, φτάνουμε πιο κοντά στο τέλος της πρωτοφανούς κρίσης, τόσο πατάει γκάζι αντί για φρένο στον πολιτικό του κατήφορο», τόνισε.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο facebook χαρακτήρισε στυγνή ομολογία ενοχής της κυβέρνησης για την τραγική διαχείριση της πανδημίας την τροπολογία για το «ακαταδίωκτο» των μελών της Επιτροπής.