«Επίθεση» κατά του Αλέξη Τσίπρα
για τη «νεκρική» σιγή στην οποία έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, τόσο με τη δικιά του δήλωση στα social media αλλά και όσο με την αδιανόητη δήλωση του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Θοδωρή Δρίτσα, εξαπέλυσε η Αριστοτελία Πελώνη.

«Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά. Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες. Η Δημοκρατία στη χώρα μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και στους θεσμούς της», υπογράμμισε η ίδια και τόνισε ότι «περιμένουμε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα».