Αμετάκλητο κατέστη το απαλλακτικό βούλευμα για τον δικηγόρο Σταύρου Παπασταύρου

Στην αθωωτική απόφαση για τον Σταύρο Παπασταύρου, τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Σημειώνεται ότι κατέστη αμετάκλητο το απαλλακτικό βούλευμα για τον δικηγόρο, ο οποίος υπέστη αλλεπάλληλες διώξεις την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ύστερα από έξι χρόνια διώξεων, λάσπης, συστηματικής επιχείρησης δολοφονίας χαρακτήρα και συκοφάντησης και από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο Σταύρος Παπασταύρου δικαιώνεται με το απαλλακτικό βούλευμα 2723/2020 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο κατέστη αμετάκλητο», τονίζει στην ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών τον Απρίλιο του 2016, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα που από τη θέση του πρωθυπουργού, με ένα κρεσέντο κατά του κ. Παπασταύρου είχε παραβιάσει κάθε τεκμήριο αθωότητας, επιχειρώντας να προδικάσει την κρίση της Δικαιοσύνης, τον είχε ρωτήσει τι θα έπραττε αν υπήρχε αθωωτική απόφαση. Και αν θα ζητούσε συγγνώμη. Ο κ. Τσίπρας είχε νεύσει τότε καταφατικά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η κ. Πελώνη επισημαίνει: «Σήμερα εκδόθηκε η αθωωτική απόφαση. Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας από τον κ. Παπασταύρου για την τόση λάσπη που εκτόξευσε εναντίον του ή θα κρυφτεί όπως συνηθίζει;»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο Σταύρος Παπασταύρου επισήμανε ότι ηττήθηκε το παρακράτος που επιδίωξε την εξόντωσή μου και σημείωσε ότι αναμένει τη συγγνώμη του Αλέξη Τσίπρα.