«Όταν νιώθει ότι δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό καλλιτεχνικά, δεν του αρέσει να εμφανίζεται» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα – Δείτε το βίντεο

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της αλλά και για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας, στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στην έναρξη των εμφανίσεων του Δήμου Αναστασιάδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου έκανε δηλώσεις.

Η κόρη μου είναι στην προεφηβεία

«Οι τραγουδιστές που δουλεύουν πια μία – δύο ημέρες την εβδομάδα έχουν άπλετο χρόνο και για προσωπική ζωή, για τα παιδιά τους και για τα χόμπι τους. Η κόρη μου είναι πια στην προεφηβεία, σε αυτή την άβολη γραμμή του “δεν είμαι παιδάκι, είμαι ένα μικρό γυναικάκι”. Κι εγώ πρέπει να το συνηθίσω αυτό και να το διαχειριστώ», ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα για την κόρη της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Μπορεί ο καθένας να κριθεί

Σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη και το γεγονός ότι έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε: «Δεν θα μείνω σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές απόψεις και έχουμε δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να τις έχει και αναλόγως να κριθεί. Θα μείνω στο καλλιτεχνικό του μεγαλείο. Ο Νότης απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει όταν δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό με τον κόσμο καλλιτεχνικά, κάτι που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται».

«Όταν του λείψει και θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για πολλούς», είπε στο τέλος η Πέγκυ Ζήνα.

Πηγή: parapolitika.gr