Τι είπε όσο αφορά στα επαγγελματικά σχέδια της

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή MEGA STAR και μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδιά της, αλλά και τα talent shows, ενώ αναφέρθηκε και στις όμορφες στιγμές που πέρασε στο «Σπίτι με το MEGA», δηλώνοντας πως «Ήταν μία καταπληκτική εκπομπή!». 

«Ήταν μία καταπληκτική εκπομπή χαίρομαι πάρα πολύ που το ξαναξεκινήσατε!», δήλωσε ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια στην αρχή της συνέντευξης.

Όσο αφορά στα επαγγελματικά σχέδια της, η Πέγκυ Ζήνα θα εμφανίζεται στο ανακαινισμένο «Baraonda», με την Πένυ Μπαλτατζή, τον Χάρη Γεωργίου, την Εύα Τσάχρα και τον Μιχάλη Μόσχο, με μία ορχήστρα που θα διευθύνει ο Γιώργος Ζαχαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Επέλεξα να κρατήσω το καμαρίνι του Γιάννη Πάριου

«Για θετική ενέργεια κράτησα το καμαρίνι του Γιάννη Πάριου, και από το καμαρίνι του Τόλη Βοσκόπουλου πήρα το ρολόι του, για να το έχω μαζί μου και να κουβαλώ την ενέργειά του», αποκαλύπτει η διάσημη τραγουδίστρια.

Επιπλέον, μίλησε για το νέο της τραγούδι «Ψυχή της Αγάπης» και πως έφτασαν να γράψουν αυτό το τραγούδι μαζί με την στιχουργό Νίκη Παπαθεοχάρη.

«Σε ένα φαγητό μας με την Νίκη, ήρθε αυτός ο στίχος στο μυαλό μου και μου έκανε κλικ, και μάλιστα μου ανέφερε ότι αυτό το τραγούδι το έχει μελοποιήσει ο Δήμος Αναστασιάδης. Πήρα αμέσως τον Δήμο και του είπα:« Αυτό το τραγούδι είναι δικό μου!», αποκάλυψε.

Τι είπε για τα talent shows 

«Δεν είμαι αντίθετη στα talent shows αρκεί να αντιμετωπίζονται ως όμορφα σεμινάρια. Δεν είμαι αποτρεπτική ως προς αυτά. Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου μόνο ως παρουσιάστρια, μου αρέσει η τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: parapolitika.gr