Για τις κακές κριτικές που έχει λάβει, όσον αφορά την πορεία της στην υποκριτική, μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε συνέντευξή της που προβλήθηκε σήμερα δήλωσε:


«Σίγουρα οι πολύ καλές κριτικές βαραίνουν μέσα σου σε σχέση με την ευθύνη που έχεις για να αποδείξεις ότι αντέχεις και είναι καλό που στα είπαν αυτά. Πως δεν κατάλαβαν δηλαδή λάθος οι άνθρωποι και σου είπαν ένα μπράβο. Μεγαλώνοντας, όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό βαραίνει σε σχέση με τον εαυτό μου περισσότερο παρά με τον κόσμο έξω. Δηλαδή η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο στον εαυτό μου έχω την ανάγκη περισσότερο να αποδείξω ότι αντέχω ακόμα, μπορώ ακόμα, το ‘χω ακόμα και μπορώ να πάω μισό βήμα παραπέρα σε αυτό που λέγεται υποκριτική και θέατρο» είπε αρχικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Στα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο έχω λάβει και κακές κριτικές αρκετές. Μπορώ να πω ότι είμαι ένα χαϊδεμένο παιδί από τον κόσμο και το κοινό περισσότερο από όσο από τους κριτικούς. Για τους κριτικούς δεν ήμουν πάντα ένα αγαπημένο παιδί. Δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μια ενέργεια και μια ένταση πάνω στη σκηνή που σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει» συμπλήρωσε τέλος.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», όπου υποδύεται την σπουδαία Μαρίκα Κοτοπούλη.

Για τον ρόλο της αναφέρει: «Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Μαρίκας Κοτοπούλη. Είναι ένα πλάσμα που έχει έρθει κοντά μου και θεατρικά και τηλεοπτικά άλλη μια φορά. Θέλω να παίζω συνεχώς τη Μαρίκα Κοτοπούλη σαν τρελή.

Όταν με πήρε η Ρέινα Εσκενάζι είπα αμέσως σκηνή ακόμα και εάν έχω μισή σκηνή. Έχει πολύ καλή διανομή των ρόλων η σειρά. Θεωρώ όσοι παίζουν σε αυτή τη σειρά, από νέους μέχρι τους έμπειρους ηθοποιούς, είναι σπουδαίες ερμηνείες»

Και προσθέτει: «Τις περισσότερες σκηνές τις έχω με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία είναι ανατριχιαστική. Δεν έχω λόγια πραγματικά. Θα ανταγωνιστώ την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη; Δεν γίνεται αυτό. Είναι μία και μοναδική!

Σε μια κοινή σκηνή, με παρέσυρε στον ρόλο της και μαγεύτηκα. Η Ρέινα Εσκενάζι μου είπε “Τι έπαθες; Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποια είναι ποια”.

Η Μαρίκα Κοτοπούλη είναι μια γυναίκα που έζησε τη ζωή της στα άκρα. Είχε μια “λαϊκότητα” ενώ ήταν μία ντίβα, μία σταρ της εποχής».

«Η Κυβέλη και η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν αντίπαλες σε σημείο όπου ανέβαζαν την ίδια παράσταση την ίδια μέρα. Όταν πέθανε ο Ίωνας, πήγε η Κυβέλη στο καμαρίνι της Κοτοπούλη και της είπε “Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα” και έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Μετά από αυτό αποφάσισαν να συμπράξουν στο θέατρο».

Πηγή: parapolitika.gr