Η ηθοποιός, που έλαβε μέρος πρόσφατα στη «Φάρμα», μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ενώ με αφορμή τις αποκαλύψεις από τον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε και στη δική της υπόθεση που είχε έρθει στο προσκήνιο πριν από χρόνια με πρωταγωνιστή τον Μάνο Παπαγιάννη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν η Σοφία Παυλίδου
.

Η ηθοποιός, που έλαβε μέρος πρόσφατα στη «Φάρμα», μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ενώ με αφορμή τις αποκαλύψεις από τον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε και στη δική της υπόθεση που είχε έρθει στο προσκήνιο πριν από χρόνια με πρωταγωνιστή τον Μάνο Παπαγιάννη«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά» είπε για τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον συνάδελφό της.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στη «Φάρμα» αλλά και τον γιατί αποχώρησε οικειοθελώς: «Η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να βρεθώ με κόσμο. Πήγα πολύ συνειδητά στη Φάρμα για να διασκεδάσω και να την απολαύσω. Όταν σταμάτησα να το αισθάνομαι, λέω δεν υπάρχει κανένας λόγος και αποχώρησα», ενώ αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να κερδίσει στην «Φάρμα»: «Θέλω να κερδίσει ο Ντούπης, γιατί μας βοήθησε όλους από την αρχή για να επιβιώσουμε».

Τέλος η Σοφία Παυλίδου περνώντας στην προσωπική της ζωή μίλησε φυσικά για τη σχέση με τους γιους της και τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Οι γιοι μου είναι πολύ προστατευτικοί απέναντί μου κι εγώ ως μαμά δεν φοβάμαι μην κακοπέσουν. Είναι δύο υπέροχα παιδιά και πιστεύω ότι θα έλξουν στη ζωή τους το καλό, γιατί εκπέμπουν το καλό», δήλωσε και συνέχισε: «Ο Χρήστος με υποστήριξε με κομψότητα και στάθηκε δίπλα μου, όπως ακριβώς το περίμενα. Όταν έχεις παιδιά με κάποιον και έχεις χωρίσει, οφείλεις να βάλεις στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να έχεις μία καλή σχέση».

Πηγή: parapolitika.gr