Η Καρναβαλική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του κ. Φαρμάκη, με τον αντιπεριφερειάρχη να ζητά την επιείκεια των οργάνων τάξης

Σωρεία του καρναβαλικού νόμου βεβαίωσε η Καρναβαλική Αστυνομία στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο περιφερειάρχης βρέθηκε την Παρασκευή στο κέντρο της Πάτρας και έπεσε στα χέρια των «Αρχών», όπως αναφέρει το pelop.gr και περπατούσε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο όταν τους έγινε έλεγχος.


Η Καρναβαλική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του κ. Φαρμάκη, με τον αντιπεριφερειάρχη να ζητά την επιείκεια των οργάνων τάξης.


Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο τους, που λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή, ο οποίος φαίνεται πως τη «γλίτωσε» με αυστηρές συστάσεις και βαρύ πρόστιμο.

Τις ημέρες του καρναβαλιού στην Πάτρα όλα επιτρέπονται λοιπόν και ο περιφερειάρχης και οι άλλοι αξιωματούχοι εναρμονίζονται πλήρως στο πνεύμα και απολαμβάνουν το χιούμορ.


Όλα αυτά σε μια πόλη που έχει μπει για τα καλά σε καρναβαλικούς ρυθμούς και υποδέχεται κατά χιλιάδες τους επισκέπτες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: parapolitika.gr