Τη δική του λαμπάδα πήρε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αλλά και στελέχη του κόμματος

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε στελέχη και εργαζόμενους της Χαριλάου Τρικούπη
, καθώς η νέα Γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ Τασούλα Χατζηδάκη τους μοίρασε λαμπάδες που είχε φτιάξει με τα χεράκια της, συνοδεία ευχών για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Όπως πληροφορηθήκαμε, το κεντρικό στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη ξενύχτησε δύο ημέρες για να ετοιμάσει τις 55 λαμπάδες αλλά, όπως έλεγε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις της, το έκανε με πολύ μεράκι και χαρά. Μάθαμε επίσης πως τη δική του λαμπάδα πήρε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και στελέχη του κόμματος, όπως ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, η διευθύντρια Επικοινωνίας Στεφανία Μουρελάτου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρη Μάντζο, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Έλενα Αναστασίου κ.α. 

Οι καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στη Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνουν πως η νέα Γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει με το ήθος, την εργατικότητα, την συνέπεια, την αυθεντικότητά και την υπευθυνότητα που επιδεικνύει σχετικά με τις υποχρεώσεις της και τα καθήκοντα της, την εμπιστοσύνη των στελεχών και των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ. 

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr 

Πηγή: parapolitika.gr