«Δεν θα ήταν σωστό να εξαιρούνται από τις νέες παραγωγές οι πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους κακοποιητές;», έγραψε

Ο Πασχάλης Τσαρούχας
, ο οποίος είναι μέλος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και απάντησε σε αυτές με μία καυστική ανάρτησή του στο Facebook.

«Μία σκέψη: Αντί τα κανάλια να “κόβουν” τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι και συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται», σημείωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στο Mega και αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες σε βάρος του, υποστήριξε, μεταξύ άλλων: «Δεν έχω δει άλλον σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολύ σημασία αυτό που λέω. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά. Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».

Πηγή: parapolitika.gr