Ξανά στην Ευελπίδων ο Πασχάλης Τσαρούχας για να καταθέσει νέες καταγγελίες που έχουν προσκομιστεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Για τρίτη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και προσκόμισε καταγγελίες που έχουν προσκομιστεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στον εισαγγελέα για υποθέσεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε στον εισαγγελέα νέα στοιχεία για πέντε καταγγελίες που έχουν υποβληθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού σωματείου του ΣΕΗ παρέμεινε για περίπου μισή ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα.

Βγαίνοντας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε:

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ. εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε.

Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα».

Πηγή: parapolitika.gr