«Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς» ανέφερε ο Πάρις Θωμόπουλος.

Ο Πάρις Θωμόπουλος ήταν απόψε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά «Η τούρτα της μαμάς», όπου υποδύεται έναν στρατιωτικό ομοφυλόφιλο.

Επιπλέον τοποθετήθηκε για το κατά πόσο θεωρεί ότι είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία για να δεχτεί κανονικά τους ομοφυλόφιλους.

«Όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου, δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος και να δημιουργήσεις.

Δε νομίζω ότι περνάμε στο επίπεδο να δεχτεί η ελληνική κοινωνία τελείως τους ομοφυλόφιλους, υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού στις οικογένειες.

Ευελπιστώ να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σε κάποιες οικογένειες θα μπορούσαν να το δεχτούν αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία δεν είναι έτσι. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να διώχνουν τα παιδιά τους λόγω της σεξουαλικότητας.

Λίγοι στρατιωτικοί θα μπορούσαν να πούνε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω δει κάποια βίντεο αλλά είναι κυρίως ξένοι, που έχουν κάνει coming out κι έχουν δηλώσει την σεξουαλική τους ταυτότητα.

Στην Ελλάδα είναι δύσκολο και δεν έχω ακούσει κάτι. Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς.

Κάποιοι είναι πιο άντρες από τους στρέιτ. Η σεξουαλική προτίμηση αλλάζει.»

«Mεγάλωσα μέσα στην μουσική. Σπούδασα κλαρινέτο. Ο τραγουδιστής Γιάννης Θωμόπουλος και η κιθαρίστρια Στέλλα Κυπραίου είναι οι γονείς μου. Κατάλαβα κάποια στιγμή άρχισα να αναρωτιέμαι αν το ότι είμαι μουσικός ήταν δική μου απόφαση ή των γονιών μου και αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική.

Εγώ από την κοιλιά της μάνας μου άκουγα Χατζηδάκη. Όταν η μητέρα μου ηχογραφούσε μαζί του στο “ΖΟΟΜ” ήταν έγκυος σε μένα.

Έχω πάρει 8 κιλά από το πρώτο γύρισμα της σειράς. Τρώω συνέχεια. Τρώω πραγματικά δε γίνεται αλλιώς. Αλλά αν κάθε σκηνή τη γυρνάμε 6 φορές, τρώω, συνέχεια.

Έχω ένα γιο 2 μηνών. Όταν είδα τον γιο μου στο μαιευτήριο έκλαιγα για 3 μέρες. Ευτυχώς η σύζυγός μου δεν έχει σχέση με το χώρο. Θα ήμασταν και οι δυο τρελοί.

Το μόνο άγχος που έχω είναι μην πάθει τίποτα ο γιος μου. Προσπαθήσουμε να γεννήσουμε στο σπίτι με την μαία. Μετά από 8 ώρες δεν μας βγήκε και πήγαμε στο μαιευτήριο.

Η Αλεξάνδρα είναι μαία και ήθελε να γεννήσει στο σπίτι. Υπάρχουν γιατροί που κλείνουν ραντεβού και προκαλούν τον τοκετό για να κάνουν διακοπές».

Πηγή: parapolitika.gr