Η Πάρις Χίλτον μετρά αντίστροφα για τον γάμο της με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό της Κάρτερ Ριμ. Η διάσημη κληρονόμος που θα κλείσει τα 40 της στις 17 Φεβρουαρίου, αποκάλυψε μιλώντας στη Μάρα Σιαβοκάμπο για το podcast «The Trend Reporter with Mara» ότι είναι έτοιμη να παντρευτεί και ήδη υποβάλλεται σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να γίνει μητέρα.

«Αυτός είναι ο άντρας των ονείρων μου, 100%. Κάνουμε σχέδια για τον γάμο μας όλη την ώρα και για το όνομα που θα δώσουμε στο μωρό μας. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που προχωράω στο επόμενο βήμα της ζωής μου» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η 39χρονη διάσημη κληρονόμος μιλώντας για τα κοινά σχέδια ζωής που έχει με τον συνομήλικό της επιτυχημένο Αμερικανό επιχειρηματία – συγγραφέα.

Μάλιστα εξήγησε: «Έχουμε κάνει την εξωσωματική γονιμοποίηση, οπότε μπορώ να επιλέξω δίδυμα αν θέλω. Η Κιμ (Καρντάσιαν) είναι στην πραγματικότητα αυτή που μου είπε για τη συγκεκριμένη μέθοδο αυτό . Δεν ήξερα τίποτα πριν».
Μάλιστα η ίδια, αποκάλυψε ότι δεν έχει υποβληθεί σε καμία πλατσική επέμβαση: «Μοιάζω το ίδιο γιατί δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα. Νιώθω τόσο περήφανη. Είμαι 100% φυσική. Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε botox, ούτε filler. Δεν έχω κάνει ποτέ καμία πλαστική επέμβαση» ισχυρίστηκε. «Η συμβουλή της μητέρας μου από τότε που ήμουν 7 χρόνων, ήταν να μη στέκομαι πολύ στοιν ήλιο » κατέληξε.

Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Πηγή: parapolitika.gr