Η Φώφη Γεννηματά είναι μία αγωνίστρια.Είναι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά  νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας που μεταφέρθηκε εκτάκτως, στον δέκατο όροφο του Ευαγγελισμού, μετά την επιδείνωση της υγείας της.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, αφού βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Έτσι, ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Παναγιώτης Βλάχος, μίλησε στον «αέρα» του ALPHA και μετέφερε όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

«Είναι συγκλονιστικό το κύμα αγάπης που εισπράττουμε και όλο αυτό δίνει δύναμη και στην ίδια και σε όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα της», είπε ο Παναγιώτης Βλάχος και συνέχισε:

«Η Φώφη Γεννηματά, όπως ξέρετε, είναι μία αγωνίστρια. Είναι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δεν ξέχασε ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ποιότητα και αξίες, ακόμη κι όταν ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική».

Στην συνέχεια γνωστοποίησε πως η κ. Γεννηματά και θα εξακολουθήσει να νοσηλεύεται ακόμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας,  αλλά είναι καλύτερα, όπως τόνισε.

Μάλιστα ο κ. Βλάχος τόνισε πως: «Έχουν ξεπεραστεί οι πρώτες δύσκολες ώρες, αλλά θα πρέπει να αφοσιωθεί στη θεραπεία της, όπως μας είπε και η ίδια, στη ζωή της, και να κερδίσει αυτή τη μάχη».