Ζήτησε λίγο χρόνο για να μιλήσει όταν θα είναι έτοιμη

Δύσκολες μέρες περνά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το εντυπωσιακό μοντέλο συνεχίζει να νοσηλεύεται και σύμφωνα με ανάρτησή της έκανε εξετάσεις και οι γιατροί της «βρήκαν κάτι» για το οποίο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, δήλωσε «ευγνώμων για την αγάπη» που λαμβάνει και ζήτησε λίγο χρόνο για να μιλήσει όταν θα είναι έτοιμη.

Η ανάρτηση

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφους να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας».

«Ο καλύτερος θεραπευτής»

Τη Δευτέρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανάρτησε ένα νέο story. Η εντυπωσιακή μελαχρινή ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο, στην οποία ο άντρας της, της κρατά το χέρι. Τη συνόδευσε μάλιστα με τα εξής τρυφερά λόγια: «Η αγάπη, η ζεστασιά και η τρυφερότητα σου είναι ο καλύτερος θεραπευτής».

Πηγή: parapolitika.gr