Είμαι ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη με τους ανθρώπους

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα και αναφέρθηκε στο βιβλίο της «Βίος Βίας», στο οποίο η ίδια εξιστορεί περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχθεί καθώς όμως και για τις εμπειρίες της ζωή της.

Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως «Άρχισα να δουλεύω από πάρα πολύ μικρή ηλικία και έκανα πολλές δουλειές. Είμαι ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη με τους ανθρώπους. Άρχισα να γράφω το βιβλίο για να βγάλω από μέσα μου όσα με βασάνιζαν. Συνεχίζω να βλέπω ακόμα και στον ύπνο μου την διαφθορά του ανθρώπου, αυτή την τρέλα της εξουσίας, που δεν του φτάνει τίποτα. Ειδικά αν είσαι μια εμφανίσιμη γυναίκα με μυαλό, χάθηκες».

Σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στον χώρο εργασίας της, η ίδια δήλωσε πως έφευγε αμέσως από αυτές τις δουλειές. «Ήμουν 17 χρονών, όταν ξεκίνησα να δουλεύω και είναι πολύ εύκολο για μια νεαρή κοπέλα χωρίς στηρίγματα να λοξοδρομήσει. Δεν μίλησα ποτέ, θεωρούσα ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα, σε όλες τις εποχές. Άλλες κατέληξαν στο τρελάδικο, άλλες σε πορνείο, άλλες παντρεύτηκαν τελικά έναν πλούσιο και κατέληξαν σε τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο», εξήγησε η ηθοποιός.

Αυτός ήταν ο λόγος μάλιστα, που έχασε πολλές δουλειές και στο θέατρο. «Τρώγανε από ένα φάσκελο και έφευγα, έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου, πάντα τα κατάφερνα», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr