Σκηνή όπως στο «Βασικό ένστικτο» έπαιξε ζωντανά στην ιταλική τηλεόραση η παρουσιάστρια του Euro με αποκαλυπτικό σταυροπόδι.

Μια ιδιαίτερα άτυχη στιγμή είχε στον τηλεοπτικό «αέρα» της ιταλικής τηλεόρασης η παρουσιάστρια Paola Ferrari, με το βίντεο
 να γίνεται φυσικά viral και τους περισσότερους να μιλούν για μια αναβίωση της διασημότερης σκηνής της ταινίας «Βασικό Ένστικτο».

Η παρουσιάστρια που καλύπτει το Euro 2020 για την ιταλική τηλεόραση, σταύρωσε τα πόδια της την χειρότερη στιγμή, με την κάμερα να καταγράφει τα πάντα, ωστόσο η ίδια αρνείται από την πρώτη στιγμή πως δεν φορούσε εσώρουχο. Σε αντίθεση με την Σάρον Στόουν δηλαδή στην επίμαχη σκηνή

Η παρουσιάστρια της Rai φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και όταν έγινε το ατύχημα, πολλοί υποστήριξαν πως η 60χρονη δεν φορούσε καν εσώρουχο, με την ίδια να το αρνείται απαντώντας πως προτιμάει «την υγεία και την υγιεινή».

Και συμπλήρωσε η Paola Ferrari: «Έγινε viral, χρησιμοποιούν περισσότερο το VAR γι’ αυτό το περιστατικό παρά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνέβη, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό»

Το θέμα πήρε κι άλλες διαστάσεις όταν κάποιοι υποστήριξαν ότι κάπου στο πλάνο διακρίνεται κι ένα τατουάζ πεταλούδας, με την Ferrari να το αρνείται και αυτό, υποστηρίζοντας: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχω τατουάζ πεταλούδας, δεν πετάω τόσο ψηλά».

Σε ό, τι αφορά τις συγκρίσεις με την Σάρον Στόουν, η παρουσιάστρια τόνισε: «Είναι λίγο τραβηγμένο, αφού εκείνη είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου».

Πηγή: parapolitika.gr