Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε βραδινή τους έξοδο.

Ήταν πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Σεπτέμβριο που ο Νίκος Απέργης 
ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του. Πριν από λίγες ημέρες ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε μια βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του Δώρα. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό.

Έτσι γνώρισε ο Νίκος Απέργης τη σύζυγό του

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε «κλικ» κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό.

Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς», έχει πει σε συνέντευξή του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο MEGA, ο Νίκος Απέργης είχε μιλήσει για τις ευαισθησίες του που εκφράζει και μέσα από τα τραγούδια του.

«Τραγουδώντας το τραγούδι «Κομμάτι της ζωής μου», ήθελα να κάνω ένα βίντεο που να περνά ένα κοινωνικό μήνυμα. Οπότε το συνέδεσα με τη δωρεά οργάνων, και είχε καλή αποδοχή από τον κόσμο», είπε ο Νίκος Απέργης.


«Πέρα από το προφανές, που είναι ερωτικά τραγούδια όλα, επειδή μας ακούει και νεολαία, θα ήθελα να περνάω και κάποια μηνύματα μέσα από τα τραγούδια και τα βίντεο», εξήγησε ο ίδιος.

Μιλώντας για το ότι στην αρχή της καριέρας του είχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για το θέμα των κιλών του, ο Νίκος Απέργης είπε ότι «Ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα διαμορφώσει τον μουσικό μου χαρακτήρα ώστε να ξέρω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Εγώ τότε θεώρησα ότι είμαι εγώ λάθος και όλοι οι τραγουδιστές πρέπει να είναι μοντέλα για να τραγουδήσουν.


Με τη πάροδο του χρόνου βλέπω ότι η αποδοχή του κόσμου πάει μια χαρά. Ο κόσμος νομίζω πως θέλει καλά τραγούδια. Η κριτική είχε έρθει τότε από παλιούς μου συνεργάτες, επιχειρηματίας. Μέσα από αυτά τα σκηνικά καταστάλαξα και στο με ποιους θέλω να συνεργάζομαι. Τότε στεναχωριόμουν. Αυτή τη στιγμή οι επιχειρηματίες που συνεργάζομαι δεν έχουν κανένα θέμα με αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr