Η εταιρεία που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τη διαδικασία έχει ειδοποιήσει ότι από την ώρα που θα πάρει την έγκριση θα χρειαστεί ούτε λίγο, ούτε πολύ επτά εβδομάδες για να στήσει τις κάλπες

Παρά το γεγονός ότι η Φώφη Γεννηματά δήλωσε πρόσφατα ότι οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ πρέπει να επιταχυνθούν, υπό το ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και το κόμμα να βρεθεί απροετοίμαστο, οι εξελίξεις φαίνεται πως είναι διαφορετικές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ, η επιθυμία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για επιτάχυνση των διαδικασιών αναμένεται να μείνει στα χαρτιά.

Η εταιρεία που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τη διαδικασία έχει ειδοποιήσει ότι από την ώρα που θα πάρει την έγκριση θα χρειαστεί ούτε λίγο, ούτε πολύ επτά εβδομάδες για να στήσει τις κάλπες.

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν δινόταν το πράσινο φως σήμερα, οι εκλογές θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν πριν από τα μέσα Νοεμβρίου, με ότι αυτό σημαίνει για την κατάσταση στην οποία θα μπορούσε βρεθεί το ΚΙΝΑΛ ή… ΠΑΣΟΚ αν προκηρύσσονταν ξαφνικά πρόωρες εθνικές εκλογές…

Πηγή: parapolitika.gr