«Η κ. Παγώνη ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήδη… Το φόρεσε το πράσινο μόλις άκουσε Γιώργος Παπανδρέου» ανέφερε ο Παναγιώτης Στάθης

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε με μία ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή σε μια τηλεοπτική της εμφάνιση το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η κ. Παγώνη εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με πράσινο σακάκι, με τους παρουσιαστές να σπεύδουν να το σχολιάσουν με χιούμορ.

«Η κ. Παγώνη ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήδη… Το φόρεσε το πράσινο μόλις άκουσε Γιώργος Παπανδρέου», ανέφερε ο Παναγιώτης Στάθης, με την γιατρό να απαντά:

«Δεν θα σας αφήσω χωρίς απάντηση… Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Αυτό σημαίνει ότι θα βγούμε από τον κοροναϊό, θα βγούμε από την νόσο, θα πάμε μπροστά, θα είμαστε ελεύθεροι. Οπότε σταματάτε τα υπόλοιπα σχόλια…».

Και ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας με χιούμορ πως το πράσινο «κυριαρχεί»

«Για λίγο κυριαρχεί, τώρα αυτές τις ημέρες», ανταπάντησε γελώντας η Ματίνα Παγώνη.

Στην ερώτηση που της τέθηκε για το τι θα έκανε, αν της έκαναν πρόταση από το ΠΑΣΟΚ να πολιτευθεί ανέφερε ότι: «Όταν είσαι σε μια παράταξη από την ημέρα που γεννήθηκες, δεν πας σε άλλη. Η παράταξη είναι μία».

Capture-60

Πηγή: parapolitika.gr