Πάνω που θέλουν τα parapolitika.gr να αφήσουν ήσυχο τον Πατούλη, έρχεται ο ίδιος να ξυστεί στην γκλίτσα του τσοπάνη που λένε και στα ορεινά χωριά της χώρας. Κατά κοινή ομολογία, η περιφέρεια Αττικής κινητοποιήθηκε άμεσα για να λύσει τα προβλήματα που προέκυψαν και τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι της αρμοδιότητάς της.

Ο ίδιος μάλιστα βγήκε από την πρώτη στιγμή και με θάρρος στα ΜΜΕ για να ενημερώσει για τους χειρισμούς στο μέτωπο των χειρισμών για την κακοκαιρία. Εξάλλου, οι μνήμες της διοίκησης και της διαχείρισης κρίσεων της Ρένας Δούρου είναι ακόμη νωπές.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έσπευσε πριν από λίγο -μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την Εύα Αντωνοπούλου- να ρίξει το σύνολο των ευθυνών στην Πολιτική Προστασία κάθε άλλο παρά συνάδει με την σοβαρότητα της κατάστασης. Οι πολίτες αυτές τις ώρες, ζητούν άρτια συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και όχι πολιτικά παιχνίδια.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η τοποθέτηση αυτή οφείλεται στα σενάρια περί μελλοντικής υποψηφιότητας του υφυπουργού Πολιτικής Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: parapolitika.gr