Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την άψογη εμφάνιση της

Στα χέρια της Ελένης Πετρουλάκη 
αφέθηκε η Έλενα Ράπτη  γα να αλλάξει το σώμα αλλά και τη ψυχολογία της. Η γοητευτική βουλευτής της ΝΔ δεν πέρασε και λίγα τον τελευταίο καιρό, Μετά από τον χωρισμό-express της με τον Κίμωνα Μπάλλα, λίγους μήνες μετά τον κρυφό γάμο της.

Η είδηση του χωρισμού μαθεύτηκε αρκετό καιρό μετά αφού η Έλενα Ράπτη ήθελε να μην δώσει τροφή για σχόλια κάτι που συνέβη αργότερα.  Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ωστόσο ήθελε να προσφέρει περισσότερα στον εαυτό της. Να ανανεωθεί ψυχικά και σωματικά. Έτσι επισκέφτηκε στη Γλυφάδα την Ελένη Πετρουλάκη την οποία εμπιστεύτηκε για να τη βοηθήσει να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της καθώς ανοίγεται ένας νέος δρόμος για εκείνη

«Το καλύτερο δώρο που αξίζει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να διατηρούμαστε υγιείς σωματικά και ψυχικά, ιδίως στις μέρες μας που όλοι έχουμε να ανταποκριθούμε σε σκληρά προγράμματα και υποχρεώσεις. Η Ελένη Πετρουλάκη είναι ο άνθρωπος που έδειξα εμπιστοσύνη και μας δένει πια και μια ζεστή φιλία. Γιατί δεν είναι απλά η πιο καταξιωμένη fitness instructor στον χώρο της ευζωίας, του wellness, αλλά κι εκείνη που με γνώση και εμπειρία καινοτομεί σε μεθόδους που σου αλλάζουν ψυχολογία, σώμα και τρόπο ζωής. Καθένας μας είναι μοναδικός και το ξέρει πολύ καλά» γράφει η βουλευτής «Ελένη μου, σε ευχαριστώ για όσα μου μαθαίνεις, για τον υπέροχο δρόμο που μου ανοίγεις».

Σύμφωνα με το Secret, η πανέμορφη Έλενα Ράπτη τον τελευταίο καιρό ακολουθεί  το πρόγραμμα άσκησης, 20FF ( 20min Fast Fitness) που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Κι όταν λέμε «σύγχρονος τρόπος ζωής», εννοούμε υψηλές απαιτήσεις και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Επίσης ακολουθεί και  διατροφή που βασίζεται σε πολλά λαχανικά και φρούτα.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι πολύ χαρούμενη καθώς έχει μια άριστη «μαθήτρια» την οποία θέλησε δημόσια να ευχαριστήσει « Έλενα πέρα από το ότι ήσουν άριστη «μαθήτρια» είσαι και ένας υπέροχος άνθρωπος και θέλω να το εκφράσω δημόσια» γράφει στη σελίδα της. 

*Δημοσιεύτηκε στο Secret 

Πηγή: parapolitika.gr